Празник на първата стъпка по пътя, наречен Живот!


IMG_420259 зрелостници от СОУ „Васил Левски” – Крумовград  стъпиха уверено на своя  житейски път, получавайки дипломата си за завършено средно образование. Те постигнаха своя първи успех, който предопределя и техните бъдещи постижения и пълноценната им реализация в живота.

 

На 23.06.2016 г. в празнично украсената зала на  ОДК  прозвуча химнът и за последен път учителите и техните възпитаници застанаха заедно с мисъл за миналото и за бъдното.

Директорът на училището Цветан Терзиев поздрави зрелостниците за успешно положените държавни  изпити, като честити поименно на всички, постигнали отлични резултати на  матурите по БЕЛ, английски  и немски език, математика, история и цивилизация, биология и ЗО, география и икономика. Г-н Терзиев им благодари за ярката следа, която са оставили в поредицата от успехи на училището. Пожела им да бъдат иновативни и креативни, да бъдат победители навсякъде и във всичко!

IMG_4186Връчването на дипломите беше съпроводено с ръкопляскания и искрени поздравления за успехите. Кулминацията на тържеството настъпи, когато  на Мелтем Ерхан Аптула  директорът на училището връчи купата  ПЪРВЕНЕЦ на ВИПУСК 2015/2016 година.

 

Тържеството приключи, но след него останаха спомените и постигнатите успехи, останаха мечтите, които да поведат младите хора по техния път, защото всеки път започва с първата крачка, а за възпитаниците на СОУ „Васил Левски” – Крумовград първата крачка е успешна!

Колективът на СОУ „Васил Левски”- Крумовград им пожелава здраве, нови успехи и постигане на мечтите!

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.