ОТКРИХА РЕНОВИРАНИЯ КАБИНЕТ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО В СРЕДНО УЧИЛИЩЕ“ВАСИЛ ЛЕВСКИ“- КРУМОВГРАД


Днес, на 24 май 2019 година – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, в СУ „Васил Левски“ беше открит обновения кабинет по изобразително изкуство, оборудван  със специализирани маси стативи, които ще дадат възможност за по-ефективна работа, комфорт и развиване на индивидуалните заложби на учениците в часовете по изобразително изкуство.

Сред присъстващите  бяха и госпожица Венета Добрева – старши експерт към РУО – Кърджали, бивши и настоящи учители допринесли с дългогодишния си труд и професионализъм, училището ни да бъде такова, каквото е сега – успяващо, красиво, уютно и даващо възможности за изяви и развитие на всеки ученик.

Директорът на училището г-н Цветан Терзиев поздрави учениците с новата придобивка и им пожела много творчески успехи.

Лентичката на вратата на обновения кабинет в СУ “Васил Левски“ по време на откриването беше прерязана от директора и от госпожа Станка Георгиева – най-възрастният сред присъстващите бивши  учители в училището. Присъстващите на събитието бяха приятно изненадани от интериора на кабинета, украсен с репродукции на картини на Владимир Димитров-Майстора и рисунки на талантливи ученици.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.