Средно училище “Васил Левски“- гр. Крумовград проведе официална церемония по дипломирането и изпращането на ВИПУСК 2020


Тържествено, трогателно, емоционално и носталгично – такова бе настроението на днешното тържествено изпращане на Випуск 2020 на Средно училище “Васил Левски“ – гр. Крумовград, което започна в 18:00 ч. в двора на училището. Зрелостниците прекрачиха за последен път прага на своето училище. Тазгодишната церемония по изпращането на дванадесетокласниците бе различна по рода си,  но не е с по-малко вълнение и емоция  от други години. Ще запомним този випуск с първото си по рода онлайн завършване.

Тази година СУ “Васил Левски“ изпрати 4 паралелки:

XII „а” клас – профил „Природоматематически”, с класен ръководител Лейла Ахмед
XII ”б” клас – профил „Технологичен – Туризъм”, с класен ръководител Биляна Ташева

ХІІ „в“ клас – Непрофилирана подготовка, с класен ръководител Карамфила Милчева
XII „е” клас – профил „Чуждоезиков”, с класен ръководител Веселин Тосков

Искрени и сърдечни напътствия към Випуск 2020 отправи директорът на училището господин Цветан Терзиев. Той им напомни, че цели  дванадесет години са вървели заедно по пътя към бъдещето, заедно са се трудили, за да постигнат общата цел: изграждане на личности, способни да се реализират в живота, а и учителите им са се трудили  неуморно за тяхното израстване. В края на своето приветствие господин Терзиев отправи своето послание към  зрелостниците:

„Скъпи ученици от ВИПУСК  2020!

Никога не забравяйте и се гордейте, че сте част от 106-годишната история на ИНОВАТИВНО СУ “Васил Левски“ – гр. Крумовград. Бъдете отговорни и достойни хора, бъдете толерантни и трудолюбиви! Бъдете успешни! Превърнете трудностите в победи, а мечтите си в реалност! Не се отказвайте от тях. Борете се за тях. Вярвайте, успехът е в самите вас!“

Директорът поздрави педагогическата колегия  за доказания професионализъм, а родителите за  подкрепата и доверието към учителите и служителите в СУ „Васил Левски” – гр. Крумовград.

Последва прочувствено  и вълнуващо слово от името на зрелостниците, което прочете Стела Бобова. Сълзи напираха в очите на всеки зрелостник  в знак на благодарност към своите учители и класни ръководители, а в небето полетяха десетки балони.

В този тържествен ден бяха припомнени  постиженията и успехите на зрелостниците през всички години на тяхното обучение. Випуск 2020 остави след себе си добри постижения. Учениците, които ни представиха по най-достоен начин, получиха грамоти и предметни награди за принос в историята на училището, връчени от директора на училището. Плакет „Първенец на випуск 2020“ получи Шуки Емилова – ученичка от XII клас.

Тържественото изпращане продължи с предаване на  училищното знаме на новата знаменна група, избрана с решение на Педагогически съвет . Ръководството на СУ „Васил Левски” ги поздрави с високата чест и им пожела успешно изпълнение на тяхното задължение гордо да носят знамето на училището.

Вълнуваща и различна бе раздялата с училищното знаме. Спазвайки  противоепидемичните мерки те се поклониха пред знамето на раздяла.

Особено вълнуващ момент от церемонията беше връчването на дипломите за завършено средно образование. Учениците получиха своите дипломи при изключително строги правила, дисциплина и дистанция.

Би последният звънец и училищният двор опустя.

Попътен вятър, ВИПУСК 2020!

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.