Учениците на СОУ ,,В. Левски“ казаха „Благодаря“


imagesНа 11 януари  се отбелязва Световния ден на думата „Благодаря“ (International Thank You Day). На този ден всеки има възможност отново да благодари на семейството и приятелите си, на колеги и дори на непознати, на всеки, който е направил деня му по-добър.

1Този ден се оказа прекрасен повод и за учениците от СОУ ,,В.Левски“ отново да благодарят на своите преподаватели и съучениците си.

Денят на думата „Благодаря“ бе отбелязан за втора поредна година и в нашето училище, организатор на събитието бе УС. В специално поставена кутия всеки можеше да отправи своето послание към човека, на когото иска да благодари. Представители от УС се погрижиха прекрасните думи на благодарност да стигнат до своите адресати, да ги зарадват и да стоплят душите им.

С думите на благодарност си доставяме  радост един на друг, изразяваме внимание и разменяме положителни емоции, което прави живота си ведър и красив. Затова нека не забравяме да награждаваме всеки, заслужил вълшебната думичка!

С много емоции, усмивки и благодарности учениците от начален, прогимназиален и гимназиален етап се включиха в инициативата. Те  знаеха, че тези думи трябва да се изричат от сърце не само през този ден, а през цялата година. Знаеха, че когато дарът е благ и e от сърце, се усеща. Винаги!

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.