Възпитаниците на СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград получиха своите дипломи за средно образование


На 14.06.2021 година в Средно училище „Васил Левски“ – гр. Крумовград се проведе тържествен ритуал „Връчване на дипломите на учениците от випуск 2021“. Ритуалът започна точно в уреченото време – в 10:20 часа на спортната площадка на училището. Развълнувани и с носталгия, момичетата и момчетата от випуск 2021 заеха местата си. Тържествено – със ставане на крака възпитаниците на СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград посрещнаха директора на училището, своите учители, както и училищното знаме. Ритуалът бе тържествено открит с химните на Република България и Европейски съюз.

Директорът на училището – г-н Цветан Терзиев приветства учениците от випуск 2021, завършили средно образование и ги поздрави за успешно положените държавни зрелостни изпити.  Сръчността на класните ръководители – Галя Карапачова, Соня Димитрова и Христо Михайлов, както и на административния екип – Дафина Антонова, Емилия Карамфилова и Албена Вранчева, е причина училището ни да проведе ритуала седмица преди крайния срок.

В словото си г-н Терзиев се обърна към всички дипломирали се момичета и момчета от випуск 2021 с пожелание за успешна реализация, както във ВУЗ, така и в упражняване на дейности, за което не се изисква по нататъшна квалификация. Пожела им също и успешно да се възползват от знанията, уменията и компетентностите, които са придобили в училище и да се възползват от съветите, дадени им от учителите – да бъдат достойни граждани и с думите и делата си да показват винаги и навсякъде, че са възпитаници на СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград.

Последва тържествено връчване на дипломите. Особено вълнуващ беше моментът на връчването на отличителни плакети на първенеца на випуска – Антонина Кючукова, следвана от Румяна Стефанова и Мерием Халил. След традиционните пожелания за успех и благополучие в живота, след изречени за пореден път думи на благодарност и признателност, всички на крака изпратиха училищното знаме, след което дипломираните възпитаници на СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград поеха по своя път изпълнени с младежки плам и устрем, с мечти, цели и планове!

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.