Ученическият Съвет на Средно училище „Васил Левски“ в гр. Крумовград организира „Великденско ателие“!


В началото на тазгодишния Великден, Ученическият съвет на Средно училище „Васил Левски“ в град Крумовград запали огъня на креативността с инициативата „Великденско ателие“.

Инициативата с участието на учениците от III „в“ клас беше в атмосферата и духа на забавлението и учението, като важна част от програмата беше „Великденска викторина“. Учениците се състезаваха в отговаряне на въпроси, разкриващи интересни факти и традиции за Великден по целия свят. Тази част от събитието не само разшири познанията на младите ученици, но и ги забавляваше по уникален начин.

Освен това, децата от класа имаха възможността да изразят своята креативност чрез боядисване на яйца. С помощта на различни техники и материали, те създадоха впечатляващи и уникални произведения на изкуството. Тази част от събитието насърчи децата да изразят себе си и да се насладят на процеса на творчество.

Инициативата „Великденско ателие“ не само събра ученици и учители в едно забавно и образователно събитие, но и създаде връзка между училището и по-младите членове на общността. Съвместната работа с учениците от 3-ти клас засили приятелствата и създаде възможности за бъдещо сътрудничество. Всички участници бяха изпълнени с усмивки и вдъхновение, готови да продължат традициите на обучение и творчество в бъдещето.

„Нека светлината на Великден просветлява вашите сърца с радост и надежда! Пожелаваме ви весели празници и споделени моменти със семейството и близките ви“ – поздрав отправен от председателя на Ученическия съвет – Майкъл Георгиев.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.